Wednesday, May 1, 2013

مكرونة أورزو بالسبانخ والطماطم والزيت زيتون


مكرونة أورزو بالسبانخ والطماطم والزيت زيتون


المقادير

500 جرام مكرونة أورزو أو لسان عصفور
400 جرام سبانخ مجمده وبفضل فريش مقطعة شرائح
3 طماطم كبار مقطعين مكعبات
4 فصوص ثوم مفروم
1/4 كوب زيت زيتون
1/2 معلقة صغيرة بابريكا
1/2 معلقة صغيرة أوريجانو
ملح وفلفل
2 كوب مرقة دجاج أو خضار


الطريقة

نسلق المكرونة في ماء مغلي وملح وشوية زيت زيتون، في حلة تانية نحط ربع كوب زيت الزيتون ومعاه الثوم نشوحة شوية، نزودالطماطم والسبانخ ونضيف عليهم المكرونة، المسلوقة، نتبل بكل التوابل ونسيبعم على النار شوية، نضيف المرقة ونسيبهم 5 دقائق على النار، نزين الوش بأي حاجة وممكن نبشر بارميزان على الوش

No comments:

Post a Comment