اولا طريقه عمل قرطاس البسكوت بتاع الايس كريم
* كوب زبدة غير مملحة
* 6 بيضات
* 1 ½ كوب سكر
* ملعقتان طعام من روح الفانيلا
* 3 ½ كوب دقيق
* 4 ملاعق شاي بيكنغ باودر
الطريقة
طريقة التحضير:
ذوبي الزبدة على نار هادئة. اتركيها تبرد.
* اخفقي البيض بالمضرب الكهربائي. خلال الخفق أضيفي السكر بشكل هادئ.
* استمري في الخفق حتى يذوب السكر، أضيفي الزبدة الباردة والفانيليا ثم اضيفي الدقيق والبيكنج باودر.
افرشي ورق زبده في صنيه و صبي علي شكل مربعات
* اخبزيه في الفرن لغاية ما تحسى انه استوى وده على حسب حرارة الفرن ارفعيه بواسطة السكين من الأطراف برفق ولفيه وهو سخن
بعد اما يبرد ممكن تغمسيه في الشيكولانه وتزينيه كده
* كوب زبدة غير مملحة
* 6 بيضات
* 1 ½ كوب سكر
* ملعقتان طعام من روح الفانيلا
* 3 ½ كوب دقيق
* 4 ملاعق شاي بيكنغ باودر
الطريقة
طريقة التحضير:
ذوبي الزبدة على نار هادئة. اتركيها تبرد.
* اخفقي البيض بالمضرب الكهربائي. خلال الخفق أضيفي السكر بشكل هادئ.
* استمري في الخفق حتى يذوب السكر، أضيفي الزبدة الباردة والفانيليا ثم اضيفي الدقيق والبيكنج باودر.
افرشي ورق زبده في صنيه و صبي علي شكل مربعات
* اخبزيه في الفرن لغاية ما تحسى انه استوى وده على حسب حرارة الفرن ارفعيه بواسطة السكين من الأطراف برفق ولفيه وهو سخن
بعد اما يبرد ممكن تغمسيه في الشيكولانه وتزينيه كده
No comments:
Post a Comment