بارفييه الفراولة
المكونات
علبة كريم تشييز
٦-٨ معالق سكر حسب الرغبة
فانيليا
كوب كريمة خفق ( ويبنج كريم)
فراولة طازة مقطعة
الطريقة
هانخفق الكريم تشييز مع السكر و الفانيليا
في وعاء اخر نخفق الويبنج كريم لحد ما يتكون قوام كريمي
هانضيفهم على بعض و نقلب بخفة لحد ما يمتزجوا
نجيب كاسات التقديم و نبدأ نعمل طبقات من الكريمة و الفراولة
و بالهنا
المكونات
علبة كريم تشييز
٦-٨ معالق سكر حسب الرغبة
فانيليا
كوب كريمة خفق ( ويبنج كريم)
فراولة طازة مقطعة
الطريقة
هانخفق الكريم تشييز مع السكر و الفانيليا
في وعاء اخر نخفق الويبنج كريم لحد ما يتكون قوام كريمي
هانضيفهم على بعض و نقلب بخفة لحد ما يمتزجوا
نجيب كاسات التقديم و نبدأ نعمل طبقات من الكريمة و الفراولة
و بالهنا
No comments:
Post a Comment