Wednesday, May 1, 2013

الكورن دوج


الكورن دوج


المقادير

كوب دقيق ذرة أصفر
كوب دقيق عادي
معلقة صغيرة ملح
رشة فلفل أسود
معلقة صغيرة بودرة فلفل أحمر مدخن
1/2 معلقة أوريجانو
1/4 كوب سكر
4 معالق صغيرة بيكنج بودر
بيضه
كوب لبن رايب
كوب حليب كامل الدسم
18 حبه فرانكفورتر


الطريقة

نخلط كل المكونات الجافة جيداً ونضيف عليهم اللبن الرايب والحليب والبيضة، نخلط كل المكونات كويس ولو كانت العجينة ثقيله بزياده ممكن نزود شوية حليب، نغطي الفرانكفورترز بشويه دقيق عشان العجينه تمسك عليه، ندخل العيدان الخشب ونغطي بالعجينه كويس طبقة سميكه، لازم نقلي في حاجه عميقه ونملى بالزيت عشان الفرانكفورترز تتغطى كويس في القلي، نسخن الزيت كويس ونقلي الفرانكز واقفين لحد ما يبقوا كرسبي ولونهم حلو

No comments:

Post a Comment