Sunday, May 26, 2013

مكرونة عش البلبل


مكرونة عش البلبل

المقادير :
مكرونة أسباجتي مسلوقة عادي خالص ولازم تكون سليمة(يعني متقسميهاش)
الحشو :
1 - صوص بيتزا
2- جبنة فيتا مضاف ليها جبنة شيدر أو رومي مبشورة و بيضة - بقدونس (مش كتير)- 3 ملاعق لبن.
3- زيتون مخلي وجبنة رومي مبشورة للتزيين.

الطريقة :
بعد سلق المكرونة نقوم برصها في صينية ونعمل منها دائرة مفرغة من الداخل . ثم نقوم بوضع الحشو المفضل كما في الصورة ونزينة بالزيتون والجبنة
وأنا هنا عملت النوعين عشان تشوفوهم .
ثم نقوم بإدخالها الفرن حتى تسيح الجبنة وتتفاعل مع المكرونة حوالي 20 دقيفة

وبالهنا والشفاء

No comments:

Post a Comment