بسبوسه تركيه
المقادير
1 وربع كوب سميد
1 كوب مسحوق جوز الهند
1 علبة قشطة
4/3 كوب سكر
نص كوب زيت
2 بيضة
ملعقة ط بكينج باودر
خيوط من الزعفران
....
مقادير صلصة التوفي:
1 مكعب زبدة50 جرام
1 علبة قشطة وواحد كوب سكر
...
الطريقة:ت
خلط جميع المقادير خلطا جيدا با المضرب الكهربائي ثم تسكب في قالب فرني وتدخل الفرن على درجة 150 الى ان
تستوي من اسفل ثم من اعلى
لعمل الصلصة التوفي: نحط السكر على النار الى ان نحصل على سائل بني ثم تضاف لة الزبدة وتخلط معة ثم
ضاف القشطة وتحرك سريعا بملعقة خشبية حتى يصبح لدينا صلصة توفي
عندما تخرج البسبوسة من الفرن تبرد قليلا ثم تصب فوقة صلصة التوفي وتقطع
:
الخطوآت بألصور وهيآ تشرح نفسهآ
1..
2..
3..
4..
5..
6..
...
وبالهناء والعافيہً على قلوووووبڪٍم ...
انا مش فاهمة طب ايه الكريمة اللي على الوش دي
ReplyDeleteممكن شرح يتلائم مع الصور مفهمناش ولا كلمه كريمة ايه اللي على الوش وبتتباع جاهزه مفيش كريمه ماسكه نفسها كده ماتشرحوا كويس خشار الوصفه شكلها حلو
Deleteماهو بكينج باودر
ReplyDeleteالخطوات لا تتلائم مع الصور أبدا
ReplyDeleteبيكيبغ باودر هي خميرة الحلوى..
ReplyDeleteالكريمة تباع في معلبات جاهزة.
ReplyDelete