Friday, May 3, 2013

بسبوسه تركيه

بسبوسه تركيه









بسبوسه تركيه


المقادير
1 وربع كوب سميد
1 كوب مسحوق جوز الهند
1 علبة قشطة
4/3 كوب سكر
نص كوب زيت
2 بيضة
ملعقة ط بكينج باودر
خيوط من الزعفران
....
مقادير صلصة التوفي:
1 مكعب زبدة50 جرام
1 علبة قشطة وواحد كوب سكر



...

الطريقة:ت
خلط جميع المقادير خلطا جيدا با المضرب الكهربائي ثم تسكب في قالب فرني وتدخل الفرن على درجة 150 الى ان
تستوي من اسفل ثم من اعلى
لعمل الصلصة التوفي: نحط السكر على النار الى ان نحصل على سائل بني ثم تضاف لة الزبدة وتخلط معة ثم
ضاف القشطة وتحرك سريعا بملعقة خشبية حتى يصبح لدينا صلصة توفي
عندما تخرج البسبوسة من الفرن تبرد قليلا ثم تصب فوقة صلصة التوفي وتقطع
:
الخطوآت بألصور وهيآ تشرح نفسهآ

1..

بسبوسه تركيه

2..

بسبوسه تركيه

3..

بسبوسه تركيه

4..

بسبوسه تركيه

5..

بسبوسه تركيه

6..
بسبوسه تركيه

...


وبالهناء والعافيہً على قلوووووبڪٍم ...

6 comments:

  1. انا مش فاهمة طب ايه الكريمة اللي على الوش دي

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممكن شرح يتلائم مع الصور مفهمناش ولا كلمه كريمة ايه اللي على الوش وبتتباع جاهزه مفيش كريمه ماسكه نفسها كده ماتشرحوا كويس خشار الوصفه شكلها حلو

      Delete
  2. ماهو بكينج باودر

    ReplyDelete
  3. الخطوات لا تتلائم مع الصور أبدا

    ReplyDelete
  4. بيكيبغ باودر هي خميرة الحلوى..

    ReplyDelete
  5. الكريمة تباع في معلبات جاهزة.

    ReplyDelete